miercuri, 22 iunie 2016

Sa ne punem in miscare

Afară s-a încălzit destul de bine și îmi place să mă plimb în parc. În 30 de minute de plimbare te relaxezi și îți oxigenezi creierul. În felul ăsta ești pregătit pentru o nouă zi de muncă. La una din plimbările mele am văzut un tip care se plimba pe o chestie foarte interesantă. Era o placă cu două roți și întorcea mai toate privirile.
Ajuns acasă, m-am pus pe căutat. Am aflat că acela ar fi un skateboard electric și că este ultima tendință în deplasarea urbană. Acest smart board are o baterie Samsung ceea ce îi conferă și mai multă siguranță și certifică calitatea.

Acest dispozitiv are 2 roți care funcționează independent în funcție de comenzile primite și pe fiecare roată se găsește câte un motor. Motoarele sunt foarte bine sigilate și nu există nici un pericol ca acestea să se blocheze din cauza prafului sau a altor obiecte mici.

Roțile sunt perfecte pentru a rula pe diverse tipuri de suprafețe având o aderență mare și sunt rezistente la șocuri. Roțile au un diametru de 10 inch.

Sunt tare curioasă să văd cât de eficient este acest dispozitiv și să îl încerc și eu. Sper să intru în posesia lui cât mai curând.

marți, 21 iunie 2016

Ne topim la 35 grade

Este cald. Aș putea să spun că este groaznic de cald și aproape că nu mai am aer să respir. De preferat este să stai în casă pe o asemenea vreme și să nu te plimbi pe străzi în miezul zilei dar problema este că de multe ori nu avem de ales și că trebuie să ieșim din casă și la ore mai puțin potrivite.

Am avut ceva facturi de plătit astăzi și aproape că m-am îngrozit. Afară este groaznic de cald și nu am suportat să stau prea mult. Am încercat să rezolv totul cât mai repede și am venit acasă, am dat drumul la aer și am preferat să muncesc de acasă.

Am să aștept să se mai domolească căldura și să pot ieși afară, la alergat, după lăsarea serii. Sper să se mai răcorească pentru că ieri nu s-a răcorit nici măcar la lăsarea întunericului. Nu uitați să folosiți haine adecvate pentru această perioadă toridă. Eu mi-am pregătit hainele sport pentru o alergare ușoară.

luni, 20 iunie 2016

Incaltamintea perfecta

Incălțămintea este foarte importantă în viața de zi cu zi. Dacă nu ai o pereche de încălțăminte confortabilă îți poți pierde toată buna dispoziție din acea zi și în plus te poți trezi cu niște probleme foarte mari, ca să nu mai vorbesc de răni.
Sandalele cu multe barete sunt în mare vogă. Poate puțin incomode pentru că îți ocupă o bucată mare de picior și în zilele toride acestea te încălzesc și mai tare dar sunt de efect.
Platformele au fost în trend acum ceva timp dar moda revine și acestea se poartă și în acestă vară. Sunt perfecte pentru persoanele care sunt puțin mai scunde și se văd frumos pe picior. În plus imprimeul floral este foarte chic.
Îmi place acest toc pătrac. Este foarte practic pentru că conferă multă stabilitate și în plus platforma amortizează din înălțimea tocului. În felul ăsta nu mai este chiar atât de dificil de purtat. Culoarea este foarte frumoasă și se potrivește perfect cu orice fel de ținută de vară.sandale, 



Cat de usor poti obtine un imprumut cu Provident

Am văzut multe reclame la televizor cu Provident. Chiar am auzit și diverse declarații ale unor persoane care s-au împrumutat dar până nu te lovești sctrict de problemă nu ai de unde să crezi că ceea ce se povestește la televizor se poate transforma peste noapte într-o poveste reală.

De cele mai multe ori nevoia de bani vine de pe o zi pe alta. Se ivește o oportunitate să faci ceva sau s-a stricat un obiect din casă indispensabil sau vrei să achiți niște facturi și nu ai bani în acel moment i nici nu se întrevede vreo oportunitate în următoarele zile. Acesta este momentul de cumpănă în care intri în alertă și te stresezi și nu știi cum o poți scoate la capăt.

Povestea mea este cam așa. M-am trezit într-o dimineață că frigiderul meu s-a stricat. Din cauza căldurilor excesive sau din cauza vremii s-a defectat și mă costa mult prea mult să îl repar. Am hotărât să îmi iau unul nou dar nu aveam suficienți bani. Problema este că nu puteam să aștept prea mult pentru că eram presat de situație. Parcă nu aș fi vrut să îmi cumpăr unul la repezeală și apoi să îmi pară rău. Poate cu 200 lei în plus mi-aș fi putut lua unul mai performant și cu mai multe funcții.
//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=1b18c1dbe&unique=8b359cdee&redirect_to=https%253A%252F%252Fwww.provident.ro%252F


Mi-am făcut un calcul rapid despre ce bani ar fi vorba și am început să sun la rude cu milogeală. Am fost surprinsă să văd că nimeni nu mă putea ajuta. Atunci mi-am amintit de Provident și am intrat pe internet să caut ceva date de contact și să văd care este procedura și modul de restituire a banilor.

Când am auzit că pot primi banii în 24 de ore nici nu am mai stat pe gânduri. Am aflat că pot împrumuta oricât între 500 și 10.000 fără giranți sau garanții și am luat o sumă puțin mai mare pentru a-mi acoperi și  altă factură neachitată. Per total am fost mulțumit de serviciile lor. În momentul de față plătesc rate egale și nu mai am mult și acopăr întreaga valoare.

joi, 16 iunie 2016

Rochii de club

Vreau să vă arăt câteva ținute sexy pentru o seară de neuitat. Cred că măcar o dată pe lună adolescentele merg la o petrecere sau chiar într-un club. Am văzut că este un fel de concurență între ele și fiecare se îmbracă foarte elegant și cred că în rândul lor este un fel de competiție. Astăzi vreau să vin în ajutorul lor și de ce nu poate sunteți și voi interesate.

Prețurile sunt mai mult decât accesibile, având în vedere că este vorba de rochii de ocazie.
Rochie neagră din dantelă - aici
 Rochie wine - aici
 Rochie roșie - link
 Rochie burgundy - aici
 Rochie orange - aici
 

marți, 14 iunie 2016

3 rochii catre care iti poti indrepta atentia

Roșu a fost și va rămâne o culoare de actualitate și în plus este o culoare puternică. Parcă ai și o altă personalitate atunci când porți o rochie într-o culoare aprinsă. Îți dă mult mai multă încredere în tine. de la eleganță la vulgaritate nu este un pas foarte mare așa că trebuie să ai grijă să nu folosești foarte multe accesorii sau să nu îți aplici un machiaj prea strident. Este prea mult.
În dulapul fiecărei femei trebuie să existe cel puțin o rochie nude. aceasta este potrivită pentru o petrecere pe timp de zi sau la o petrecere mai altfel. Broderia din dreptul pieptului este de efect. Se vede foarte frumos și se creează un contrast plăcut.
Salopeta am încadrat-o în categoria rochii și nu îmi pare rău. Îmi place imprimeul floral și este chiar potrivit pentru această perioadă a anului. Poate fi purtată la o petrecere pe plajă sau chiar în timpul zilei.

luni, 13 iunie 2016

Un pas mic catre un viitor stralucit

M-am tot gândit ce este mai bine pentru mine. Să îmi fac sau nu un blog? Am ceva de spus? Am ceva de spus care ar putea interesa un grup mai mare de persoane?

În ultimul timp aud că tot mai multe persoane își fac bloguri pentru a împărtăși idei cu prietenii, cu prietenii prietenilor sau cu cine este interesat și deschis spre nou. Eu am decis să spun cu propriile cuvinte diverse.

Ce are cățelul vedetei X mai presus ca mine? Mai nou și necuvântătoarele au blog. Sunt convins că am un anumit potențial încât să fiu un fel de formator de opinii la nivel mic.

O dimineață însorită și mult soare pe nou drum pe care am pornit împreună!