vineri, 24 martie 2017

Consumă inteliget! Folosește eticheta termosensibilă

Mâncarea a devenit una din micile mele plăceri. Îmi găsesc refugiu într-o mâncare bună și îmi place să combin diverse alimente ca să pot să-mi satisfac diverse pofte. Îmi aduc aminte și acum de sandvișul copilăriei mele, pâine prăjită cu unt și .... salam. Salam nu mâncam zilnic pentru că pe vremea mea nu consumam atât de multe preparate și de multe ori mâncam doar pâine prăjită cu unt și sare.

Indiferent de modul în care alegi să combini alimentele, important este să mănânci cu plăcere și ceva bun. Asta nu înseamnă să exagerezi. Trebuie să mănânci cu măsură pentru că altfel treci într-o altă extremă.

Mi se întâmplă des să mă las dusă de val și să privesc reclamele de la televizor cu ceva mai mult interes și să-mi doresc și eu să încerc produsele prezentate. Ultima reclamă pe care am văzut-o a fost cu Carolino, un șervețel super haios. este suficient să-ți fie puțină foame ca să vezi în acea mașină sandvișul perfect! Salamul stă să cadă, roți din castravete, măsline cu gogoșari și o chiflă apetisantă.

Informația nouă vine la pachet cu salamul semenic care acum are o etichetă termosensibilă. Caroli a scos o etichetă termosensibilă care ne poate ajută să vedem cât mai bine când nu este ținut la temperatura corespunzătoare. Mai exact, în momentul în care salamul are peste 8°C începe să sa coloreze în galben, iar când are sub 8°C are culoarea verde. 

Este interesant să servesc #mancarecunotificare și să fac câteva experimente cu acesta pentru a vedea dacă eticheta funcționează în cei mai buni parametri. Pe mine m-a convins să-l încerc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu