miercuri, 27 iulie 2016

Slabim cu abdomene

Mersul pe jos este plin de beneficii și cel mai important este că nu îi este nimănui interzis. Mă refer aici și la persoanele care au tensiuni sau probleme cu inima este chiar indicat să facă mișcare. Nu trebuie să vă forțați sau să depuneți efort în exces doar o plimbare zilnică de cel puțin 30 de minute este perfectă pentru oricine își dorește un tonus bun.

Am avut o perioadă în care mergeam la sală și făceam eforturi mari pentru a mă menține în formă doar că pierdeam timp prețios. Veneam la ora 18 de la muncă, făceam repede un duș și luam mașina și repede la sală. Aici stăteam o oră, sau o oră și jumătate și transpirată toată mă urcam în mașină și veneam acasă, făceam un duș și eram atât de epuizată încât nu mai puteam să rezist prea mult la televizor.

Ziua mea era numai pe fugă și îmi părea rău că îi neglijam pe cei dragi și un alt mare dezavantaj era că nu mai aveam timp de nimic altceva. Trebuia să iau și eu măsuri pentru că eram mulțumită de corpul meu dar aveam multe alte neplăceri. M-am hotărât să îmi iau un aparat pe care să îl pot folosi acasă şi să pot fi mai aproape de ai mei, să fac sport atunci când am timp şi chef şi să nu mai pierd timp pe drumuri.

Mi-am luat o bancă de abdomene pentru că o pot folosi pentru mai multe zone în care am probleme, nu doar pentru abdomen şi mai combin cu mişcări de aerobic. Abdomenele pot fi făcute atât pe faţă, spate sau lateral şi în felul ăsta se lucrează grupe diferite de muşchi şi după o lună de folosit zilnic sau chiar de 2 ori pe zi pot să spun că abdomenul meu este mult mai tonifiat şi mă motivează să continui programul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu